LED SVETILNA CEV ZA PREMIUM LED SESALEC INSEKTOV 15W

22,90 

PREMIUM naprave brez uporabe kemikalij ali strupov pritegnejo in ubijejo male in velike insekte. Pri tem ne proizvajajo dima, vonja ali onesnažujejo okolja. Zunanji videz naprav je zelo privlačen, izdelki so primerni za uporabo v vseh prostorih.

  • Uničevalci insektov učinkovito lovijo nadloge kot so muhe in komarji tako, da jih s pomočjo ultravijolične LED svetlobe privabljajo na visokonapetostno mrežico, ki jih uniči in tako odstrani iz vaše bližnje okolice.
  • PREMIUM LED SVETLOBA ne ogroža ljudi ali hišnih ljubljenčkov.
  • Sodobna LED tehnologija zagotavlja najnižjo možno porabo energije in dolgo življensko dobo izdelkov, za razliko od fluorescentnih sijalk, ki pogosto porabijo dvakrat več energije in je njihova življenska doba veliko krajša.
  • Zahvaljujoč stalnim raziskavam in izboljšavam, se je učinkovitost visokonapetostnih omrežij znatno povečala in optimizirala. Naprave so oblikovane tako, da zagotavljajo popolno varnost uporabnikom.
  • PREMIUM LED LINIJA v celoti izpolnjuje vse varnostne zahteve CE v skladu z normo EN 60335-2-50.

PREMIUM izdelki so zelo učinkoviti pri uporabi na številnih mestih kot so: tovarne, pisarne, trgovine, mesnice, ribogojnice itn., kot tudi za vse druge javne prostore, kjer se pojavljajo težave s prisotnostjo insektov(komar, muha)