Pogosta vprašanja

Kako lahko naročim blago?

V našem prodajnem programu si izberite željen izdelek in kliknite nanj. Klik vas bo preusmeril na podroben pogled izdelka, kjer ga lahko dodate v »Košarico« z klikom na gumb »Dodaj v košarico«. V kolikor želite naročiti več kosov istega izdelka preprosto v polje zraven gumba »Dodaj v košarico« vnesite želeno količino in nato dodajte izdelek v »Košarico«

V »Košarico« lahko dodate poljubno število različnih izdelkov. Do košarice lahko dostopate preko gumba »Košarica« v zgornjem desnem kotu spletne strani. Ob kliku nanj vas bo stran preusmerila na vašo »Košarico«, kjer lahko pregledate dodane izdelke in jih po želji tudi odstranite.

Naročilo lahko zaključite z vpisom vašega elektronskega naslova v polje »Hitro naročilo«, kjer vas bo sistem vodil do zaključka naročila. 

Za dostavo poskrbi podjetje GLS, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Dostavo blaga lahko naročite tudi na drug naslov. To lahko tako, da pri oddaji naročila “obkljukate” polje “želim dostavo na drug naslov”, kjer vam bo sistem ponudil možnost vnosa alternativnega naslova za dostavo.

Svoje naročilo lahko plačate:

  • Plačilo po predračunu(nakazilo kupnine na transakcijski račun podjetja AGRO-DINO d.o.o.)

Vsa navodila dobite pri oddaji naročila, kot tudi na posredovano e-pošto.